Tip os
  • 1/: Co3 indgik et samarbejde med Ikast Biograf, fordi Co3's nye konference fik usædvanligt mange tilmeldinger
  • 1/: Co3 og Ikast Bio havde besøg af deltagere fra blandt andet Roskilde, Odense og Esbjerg.
    Foto: flemming hansen

Holdt seminar i biffen: - Lidt vildt det kan lade sig gøre

Webbureauet Co3 fik mange flere tilmeldinger til webseminar end ventet og måtte tænke i nye baner
15. februar 2017, 15.32

ikast-brande I efteråret gik webbureauet Co3 i Ikast i luften med et seminar om, hvordan man planlægger, bygger, markedsfører og måler effekten af et website.

Seminaret skulle efter planen holdes i mødelokalet hos Co3. Et mødelokale med plads til cirka 24 personer. Efter blot et par timer havde deltagere fra hele landet meldt sig til, hvilket gav direktør i og stifter af Co3, Christian Søsted Poulsen, lidt af et luksusproblem, som ledte tankerne over mod naboen Ikast Bio.


Stor interesse overraskede

200 gæster nåede at melde sig til, hvilket ifølge webbureauet er særdeles imponerende og særligt det faktum, at tilmeldingerne faldt så hurtigt, kom bag på Christian Poulsen.

- I løbet af et par timer havde vi over 100 tilmeldinger. Det var helt overvældende, men det gav os en udfordring i forhold til, hvor vi skulle gøre af alle de mennesker, og det tvang os til at tænke ud af boksen, og herefter kom vi til at tænke på naboen Ikast Bio, mens tilmeldingerne fortsat strømmede ind.

- Vi indgik et samarbejde med Ikast Bio, så vi kunne være samlet alle sammen. Faktisk er en biograf jo på mange måder oplagt til at holde en konference.

- Man sidder blødt, og alle kan se vores PowerPoint-præsentationer, fortalte Christian Poulsen, som blev suppleret af Ib Potter. Han er online marketingschef og havde før konferencen imidlertid et par enkelte betænkeligheder.

- Vores medarbejdere fra Co3, inklusive mig selv, som skal holde oplæg, er ikke vant til at tale foran så mange mennesker, og det er lidt som om, at spørgelysten ofte daler en smule, når man er samlet mange, men jeg er sikker på, at det bliver godt alligevel, lød det fra Ib Potter.


Helle for »love seats«

Efter en kop kaffe og en croissant var humøret højt i salen, hvor deltagerne efterhånden havde fundet sig til rette.

- Vil du sidde på »love seats« med mig, Peter? lød det fra en af deltagerne efterfulgt af en høj latter fra det meste af salen. Det var imidlertid langt fra alle, der kendte hinanden, hvorfor Ib Potter forsøgte at ryste kursisterne sammen ved en kort netværksøvelse. Herefter indledte designchef Flemming Klausen med et oplæg om digitale strategier.

Det er ikke første gang, at Ikast Bio lejes ud til lokale virksomheder, og for biografchef Bjarne Raabjerg er det en vigtig ting, at biografen og de lokale virksomheder er åbne for et samarbejde.


Vildt at det kan lade sig gøre

- For os er det vigtigt at biografen kan bruges til andet end at se film. Vi har en del erfaring med at have lokale virksomheder i huset, og rammerne er ideelle. Musikskolen hjælper med det tekniske som for eksempel av-udstyr og head-set, så man kan jo faktisk tale om et triple-samarbejde, fortalte Bjarne Raabjerg.

Hos Co3 er næste seminar allerede planlagt, men om Ikast Bio igen skal lånes, er ifølge Christian Poulsen for tidligt at sige.

- Vi håber selvfølgelig på mange tilmeldinger, men nu skal vi have evalueret, og så må vi se. Men det er lidt vildt, at det her har kunnet lade sig gøre, og man kan få hjælp fra en lokal biograf på den måde, lød det fra Co3-direktøren.


Ordet er dit