Tip os
Frank Heidemann Sørensen mener, at Ikast-Brande Kommune naturligvis har været imødekommende overfor Siemens' ønsker om plads.

Heidemann forstår ikke Siemens-kritik

Ikast-Brande Kommune har lyttet til Siemens' ønske om mere plads til transport, siger Frank Heidemann Sørensen, S-byrådsleder
16. februar 2017, 15.36

ENGESVANG Som resten af Engesvang er Frank Heidemann Sørensen, der er leder af den socialdemomratiske gruppe i Ikast-Brande, rigtig træt af, at Siemens lukker efter 10 år med vindmølleproduktion.

- Siemens er kommet med gode arbejdspladser til en god løn for folk uden lange uddannelser, siger Frank Heidemann Sørensen:

- Det er rigtig træls. Men vi har været der før - da LM Glasfiber lukkede. Nu må vi håbe, at nogen kan se mulighederne i de store og gode bygninger, som Siemens har været i.

Frank Heidemann Sørensen erkender, at Siemens er i sin gode ret til at gøre, som man finder det bedst for virksomheden.

- Men jeg mener samtidig, at Siemens bør tage lukningen på egen kappe. Og ikke begrunde lukningen med, at der ikke er plads til at bygge større møllevinger i Engesvang.

- Ikast-Brande Kommune er landets mest erhvervsvenlige kommune. Og vi har naturligvis lyttet, når Siemens har haft ønsker til infrastruktur m.v.. Blandt andet har vi brugt to millioner kroner på veje i området.

Frank Heidemann Sørensen vil nu gøre sit til, at kommunens jobcenter er gearet til den kommende opgave, og han siger samtidig, at kommunen også er parat til at se på lokalplan og andet, hvis nogen ønsker at putte nye aktiviteter ind i Siemens-bygningerne.


Ordet er dit