Tip os

19-årig mand anholdt efter biljagt

17. februar 2017, 08.52

ikast De lokale betjente var torsdag ved 11-tiden ude på patrulje, og her kom deres lokalkendskab dem til gode, da de spottede en rød Toyota Corolla med en gammel kending bag rattet.

Det skete i Nygade, og patruljen fulgte efter bilen til Remmevej, hvor man flere gange gjorde tegn til, at bilen foran skulle køre ind til siden.

Bilisten havde dog alt andet end lyst til at tale med ordensmagten, og der fulgte nu en kort biljagt, hvor bilisten overtrådte adskillige færdselsregler. Blandt andet så han stort på diverse vigepligtsregler.

På et tidspunkt mistede patruljen færten af den røde Toyota, men en behjælpelig borger kunne fortælle betjentene, at han havde set bilen køre mod Nygade.

Endnu engang kom lokalkendskabet betjentene til gavn, og de fandt vej til en baggård i Mindegade, hvor bilen stod, og samtidig kom bilisten gående lige i armene på politiet.

Det var en 19-årig mand fra Ikast, der er frakendt kørekortet.

Bilen havde han lånt af en 23-årig mand fra Silkeborg, der nu også kan se frem til en hilsen fra politiet i form af en bøde for at overlade sit køretøj til en person uden kørekort.


Ordet er dit