Tip os
Ikasts Dey Subhankar vandt sin herresingle, men IFS tabte mandagens holdkamp til Aarhus.
Foto: Henrik Ole Jensen

Ikast-nederlag i nøglekamp

IFS tabte 2-4 til Aarhus og kæmper nu for overlevelse i ligaen
20. februar 2017, 22.24

BADMINTON Ikast FS Badminton er under maksimalt pres i sæsonens sidste tre kampe i ligakvalifikationen.

Oprykkerne i Badmintonligaen tabte mandag aften med 2-4 hjemme til topholdet Aarhus AB. Nederlaget betyder, at IFS'erne kan få svært ved at bevare pladsen i landets bedste række.

Med tre runder tilbage i kvalifikationsspillet er der nu kun ni point at spille om. Ikast er nummer tre med tre point - seks point færre end Gentofe på andenpladsen, mens der er syv point op til Aarhus på førstepladsen. Kun de to bedste hold får en plads i næste sæsons Badmintonliga.

I mandagens holdkamp i hal C i Ikast-Brande Arena lagde værterne bedst ud. IFS' indiske herresingleprofil, Dey Subhankar, vandt i overbevisende stil med 21-11 og 21-13 over Rasmus Grill Noes, men derefter viste Aarhus AB, hvorfor de er øverst i tabellen.

Aarhusianerne tog fire sejre på stribe. Det skete i herredouble, mixeddouble og damesingle. Kun Ikasts damedouble med Olga Arkhangelskaya og Susan Ekelund formåede at presse deres modstandere, Anne Katrine Hansen og den tidligere Ikast-spiller Emilie Furbo, ud i tre sæt. Det blev dog til et nederlag på 20-22, 21-18 og 17-21.

Dermed var det kun kosmetisk, at hjemmeholdets Frederik Aalestrup vandt sin og holdkampens sidste herresingleduel mod landsholdskometen Anders Antonsen. Sidstnævnte valgte at trække sig ved stillingen 14-9 til Aalestrup. 19-årige Antonsen var slidt efter weekendens landskampe for det danske landshold, der i Polen genvandt EM-titlen.

Ikasts næste ligakvalifikationsopgør er 20. marts, hvor Aarhus venter på udebane.


Ordet er dit