Tip os
Foto: Colorbox

Bording Badminton ramt af bestyrelsessvigt

Men massiv fremgang i ungdomsafdeling er klubben udfordret og må i yderste konsekvens lukke ned
19. april 2017, 17.17

NEDLÆGGELSE Bording Tennis og Badmintonklub er udfordret. To gange har der været indkaldt til generalforsamling. En ordinær og en ekstraordinær. Med en enkelt fremmødt - udover bestyrelsen - ser fremtiden ikke lys ud for en klub, der ellers har oplevet massiv fremgang i ungdomsafdelingen

- Det er helt paradoksalt. Vi har haft en massiv fremgang i vores ungdomsafdeling med over 50 procent. Men alligevel har vi ikke set en eneste af forældrene til vores generalforsamling, siger den fungerende formand Michael Karkov.

Han træder selv ud af bestyrelsen og håber på, at det lykkes at finde personer, så der kan etableres en bestyrelse og sikre klubbens fortsatte overlevelse.

Men i øjeblikket er det en amputeret bestyrelse som kun træder vande og håber på, at der melder sig frivillige, der er klar til at tage en tørn med bestyrelsesarbejdet.

Ellers må klubben lukke og slukke.

- Vi har jo et stort antal senior- og pensionistmedlemmer. Dem hører og ser vi ikke meget til. Det ville jo være rart om de også ville være en aktiv del af bestyrelsen. Desværre har folk så travlt med alle mulige gøremål, og ja der er også mange ting at vælge imellem, siger Michael Karkov.

Han har siden de dystre oplevelser fra generalforsamlingerne fået henvendelser fra flere personer, som i løbet af den næste uges tid vil stikke hovederne sammen i håb om at det lykkedes at holde klubben kørende.

- Vi taler om muligheden for at slå os sammen med andre og deles om nogle af de faste opgaver i en klub, men nu må vi se om det lykkedes at holde os ovenvande. Det er kun lige akkurat det, vi gør for øjeblikket, siger den fungerende formand for Bording Tennis- og Badmintonklub, Michael Karkov.


Ordet er dit