Tip os
Simon Vanggaard

Analyse af tidlig indsats på børneområdet

Simon Vanggaard: - Vi fik de andre partier med på den ide
13. september 2017, 06.04

BUDGET-FORLIG - Økonomisk forskning viser, at de bedste offentlige investeringer man kan lave, er dem man laver på småbørnsområdet. Derfor ville vi have i gangsat en undersøgelse af hvilke initiativer vi kan investere i, for at give et menneskeligt og økonomisk afkast på den lange bane. Dette ønske er vi meget glade for at de andre partier bakkede op om, sagde Simon Vanggaard (DF) på pressemødet og henviste til budgetforligets ordlyd om at sætte fokus på den tidlige indsats hos børn.

- Forliget med alle parter vidner om et tæt samarbejde i byrådet. Vi bruger stadig flere penge end vi tjener. Derfor skal vi også spare på driften de kommende år.


Massive anlægsinvesteringer

Trods besparelser på driften, planlægger byrådet anlægsinvesteringer for over 500 millioner kroner de kommende fire år. Her fylder en ny Præstlundskole en stor del af rammen, men der bliver også plads til nye plejeboliger og børnehaver.

- Vi har et efterslæb på vores anlægsinvesteringer. Derfor er vi nødt til at investere massivt i de kommende år, så vi ikke får en kommunal bygningsmasse der halter bagud, sagde Simon Vanggaard, der også fremhævede investering i flere byggegrunde samt midler til udvikling af byerne.

- Der er gang i et opsving, som vi skal hægte os på. Derfor var det afgørende for Dansk Folkeparti at der bliver flere midler til byggegrunde i budgettet.


Ordet er dit