Tip os
Direktørerne Arne Juelsgaard og Per Jensen

A.P. Auto lænker Musiklivs publikum sammen

SPONSOR Når Ikast borgerne i næste weekend indløser billet til Ikast Musikliv, lænkes de igen sammen med A.P.Auto & Maskinværksted på Sundsvej 26, idet firmaets logo for 3. år i træk pryder festival-armbåndet
11. juni 2012, 21.11

MUSIKLIV - Finanskrisen gjorde i 2010, at den tidligere sponsor valgte at trække sig som armbånds-sponsor, og da Ikast Musikliv spurgte os, om vi var interesserede sprang vi til, fortæller Per Jensen, der er direktør for bilværkstedet.

Lokal synlighed

- For en virksomhed som vores, der lever af at servicere lokale borgere og virksomheder, er det vigtigt også at være synlige til de folkelige arrangementer. Vi bliver som de fleste andre jævnligt spurgt om sponsor kroner til mange forskellige foreninger og arrangementer. Vi har udvalgt nogle få stykker, som vi støtter, og Ikast Musikliv er et af dem. Vores lokalsamfund har brug for sådanne brede arrangementer, der bringer folk i alle aldersklasser sammen og giver plads til at mødes om andet end hverdagens opgaver, forklarer virksomhedens anden direktør Arne Juulsgaard, der i det daglige regerer på landbrugsværkstedet.

Årets sommerfest

- Samtidig benytter vi Ikast Musikliv som et tilbagevendende sommerarrangement for vores medarbejdere, hvor vi mødes til fællesspisning i teltet og nyder koncerterne på pladsen og i teltene fortæller Per Jensen. Det er noget vi alle ser frem til. Fadøl og uformel snak takker de færreste nej til, og så er musikgenren jo rimelig bred, så der er noget for en hver smag.


Ordet er dit