Tip os
Birthe Sørensen - mangeårig medlem af byrådet og det tidligere amtsråd - er nu på banen som kandidat til regionsrådet ?Privatfoto

Birthe Sørensen bejler til regionsrådet

Socialdemokratiet i kommunen får sin egen kandidat til det kommende regionsråds-valg
20. april 2017, 08.50

IKAST-BRANDE Det socialdemokratiske byrådsmedlem fra Ikast, Birthe Sørensen, bejler nu til en af posterne i det kommende regionsråd fra 2018.

Det ligger fast efter partiets generalforsamling i Ikast-Brandekredsen onsdag aften.

Birthe Sørensen, der har mange års politisk erfaring fra det tidligere amtsråd og i byrådet, blev enstemmigt valgt som kredsens kandidat. Og det kom som en overraskelse for mange af de fremmødte medlemmer. Og måske også en smule for fru Sørensen selv!

- Beslutningen blev truffet aftenen før mødet og i allersidste øjeblik, indrømmede Birthe Sørensen, der har været i tæt dialog med kredsformand Tage P. Olsen hele påsken. Og hans overtalelsesevner er legendariske.

Tage P. Olsen er en erfaren partimand og kender til både de mange demokratiske spilleregler i partiet og de strategisk overvejelser.

- Hvis vi ikke selv stille med en regions-kandidat her fra kredsen, udpeger regions-bestyrelsen én udefra. Og det er langt bedre for partiet og for regionsrådet, hvis vi kan finde en lokal kandidat. Jeg er glad for,at Birthe Sørensen, har sagt ja, sagde Tage P. Olsen.

- Tak for opbakningen. Det er kommet lidt pludseligt, men jeg vil arbejde på at skaffe så mange socialdemokratiske stemmer fra Ikast-Brande-kredsen som muligt, sagde Birthe Sørensen, der vil arbejde for de fælles socialdemokratiske værdier i regionen og for at skabe en rød tråd mellem regionen og kommunerne - til gavn for borgerne.


Ordet er dit