Tip os
Carsten Nørbjerg, Nordea (tv) ønsker BMX-klubben held og lykke med klubhus-projektet og havde 15.000 med i baglommen. Her er det May Britt Rosenkvist og Jackie Jensen der får pengene


BMX-klubben til kamp for et klubhus

KLUBHUS - Vi kæmper for det her og bruger mange timer på det her. Og vi skal simpelthen have penge samlet ind til det klubhus. Så vi har et sted at være for forældre og medlemmer - og et sted til toiletter ...
30. marts 2011, 09.47

Det er mens vi står denne søndag formiddag ved Ikast BMX Klubs bane ved Præstevænget og snakker med kasserer May Britt Rosenkvist og formand Jackie Jensen, at der netop sker det, som klubben føler er et problem:

Bag ved os dukker et par voksne og børn op - vender ryggen til - og "vander" græsarealerne bag ved BMX-banen.

Mangel på toiletter til den BMX-kørende klub er bare en af de udfordringer, man har. Også det at have et fast tilholdssted til de 40 medlemmer og deres familier er vigtigt.

- Og så er vi jo kendt for at have en af landets bedste baner, siger Jackie.

Weekendens stævne bød på over 200 starter fra banen. Det var den første afdeling af Midtjysk Cup, og da det var det første stævne i år i Dansk Motorsportsunions regi var der stor tilstrømning til af både de helt unge og de lidt ældre. Heraf flere landsholdskørere.

- Vi har kørere fra 5 år og op til 45 år. Så det er bred sport, siger May Britt, der denne dag kunne modtage en check fra Nordeas Carsten Nørbjerg på 15.000 som en god start på klubhus-projektet.

- Det koster cirka 100.000 kr. Og vi får ikke én krone til det fra kommunen. Så vi må prøve selv. Nordeas hjælp er en godstart. Vi har en række gode sponsorer, vi har tombolaer, vi laver snart et stort sponsorløb, og vi starter salg af skrabelodder, som i de kommende måneder skal bidrage til klubhusbyggeriet, siger Jackie og May Britt, der regner med at huset står færdigt i år.


Se billedgalleriet KLIK HER<\/p>

Ordet er dit