Tip os
Jens Kaasgaards beslutning falder ikke i god jord i Brande
Foto: Ole Lind

Borgerforening vil mødes med politidirektør

Foreningen vil kæmpe for at omgøre beslutningen om at fjerne byens politimand
12. januar 2017, 10.03

politistruktur I forbindelse med en større rokade og omstrukturering af de lokale politistyrker har Brande trukket et af de korte strå.

Det er nemlig besluttet, at byen mister sin landbetjent og dermed politibetjening på det tidligere rådhus, hvor Lars Lyhne ellers har holdt til.

Man giver dog ikke slip på byens landbetjent uden kamp.

I Brande Borgerforening har man i bestyrelsen stukket hovederne sammen, og det er mundet ud i en pressemeddelelse, hvor man dels udtrykker bekymring over beslutningen, ligesom man lægger op til et møde med politidirektør Jens Kaasgaard med henblik på at omgøre beslutningen om at fjerne Brandes politi.

Pressemeddelelsen er skrevet af Jens Christian Uht Kristensen på vegne af Brande Borgerforening.

- Brande Borgerforening ser med meget stor alvor og bekymring på, at vi står til at miste vores

lokale politi. Vi mener, det er en rigtig dårlig idé. Vores lokalpoliti kender området og ved, hvem der skal holdes et ekstra øje med og bare det, at man ser vores betjent i bybilledet har stor betydning. Vi vil fra Brande Borgeforening gerne have lov til at udtrykke vores bekymring og utilfredshed med beslutningen, og vi vil forsøge at få et møde med politidirektør Jens Kaasgaard så hurtigt som muligt for at forsøge at finde en anden løsning.


Ordet er dit