Tip os
Weekendworkshops bliver fyldt med drama, sang, mime og meget andet i efteråret, men nok også med dialekter fra hele landet, da interessen for talentskolen er bred.

Bred interesse for klassisk talentlinje

Unge fra hele landet vil vide mere om helt ny undervisning - støttes af Ikast-Brande
24. februar 2016, 11.32

Af Steen Hebsgaard

TALENT Seks weekender i efteråret og ligeså mange til næste forår vil for en flok unge mennesker være fyldt med musikdramatik.

Den flok vil være valgt efter en audition i marts. Operaen i Midtens underafdeling Musikdramatisk Talentskole søger nemlig talenter mellem 11 og 19 år, der har lyst til at lære mere om musikdramatik på en klassisk baggrund.

Nyheden om talentlinjen, der jo bl.a. støttes via Ikast-Brande er allerede ude mange steder, og interessen er både stor og bred. Kontoret hos Operaen i Midten modtager henvendelser fra både Sønderjylland, Fyn og Sjælland, men også fra unge, der bor i for eksempel Herning, Lemvig og Holstebro.

"Det er dejligt at se, at budskabet kommer ud. Vi har netop valgt at lægge skolens undervisning som weekendworkshops , så geografi ikke bliver en hindring for at kunne deltage", siger leder Pernille Elimar.

Den 25. februar er der informationsmøde om talentlinjen. Det finder sted på Herning Musikskole. Dagen før er der møde på den kommunale ungdomsskole i Holstebro.

På møderne kan interesserede møde op og høre meget mere om, hvad der skal foregå. Både til optagelsesprøven og i alle workshop-weekenderne.

Her kan Pernille Elimar også fortælle mere om den professionelle forestilling, som talentlinjens elever bliver solister i til efteråret 2017, og som runder deres undervisningsforløb af.


Ordet er dit