Tip os
Der var lettelse i FCM-lejren efter den dramtiske bronzedyst mod Team Tvis Holstebro

Bronze som trøstepræmie

- Når ikke det kunne blive til DM-finale, hjælper det med bronzemedaljerne, siger Susan Thorsgaard og Nycke Groot
19. maj 2012, 21.43

- Den måtte godt have været af guld...
Nycke Groot, FCMs hollandske bagspiller, havde smilet fremme, da hun mødte pressen efter bronzekampen i Holstebro. Der var glæde over medaljen hos hollænderen, men samtidig ærgrelse over, at FC Midtjylland ikke nåede i en DM-finale.
- Det er jeg stadig ærgerlig over, men vi er skam glade for bronzen. Havde vi tabt det hele i dag, så havde havde jeg været meget skuffet. Bronzen redder sæsonen, mener Nycke Groot.
Hun fremhæver dog midtjydernes indsats i Champions League som et af flere højdepunkter i en turbulent sæson.
- Vi kan være stolte over, at vi nåede blandt de otte bedste i CL, men omvendt skal vi lære af de fejl, vi lavede undervejs i sæsonen, heriblandt DM-semifinalerne, siger Groot.
Alt for spændende
FCM-stregen Susan Thorsgaard pustede ud efter den dramatisk afslutning i Holstebro. Hjemmeholdet kom lidt for tæt på efter landsholdsspillerens smag.
- Det blev alt for spændende, og jeg havde helst set, at vi havde afgjort det hele midt i anden halvleg. Der førte vi 17-14, men så begyndte vi at lave for mange fejl, siger Thorsgaard.
Koldblodige midtjyder
Hun er dog tilfreds med, at FCM-kollektivet var koldblodig, da modgangen var størst i bronzekampen.
- Vi spillede i et utroligt højt tempo hele aftenen, og det gik godt langt hen ad vejen. Og da det gjaldt, formåede vi at bevare roen - også da vi kom bagud med to og tre scoringer, påpeger Thorsgaard.
Ville have medaljen
Susan Thorsgaard fastslog, at de nyerhvervede bronzemedaljer har stor betydning for FCM Håndbold.
- Det har været en spændende sæson, men vigtigst af alt, så formåede vi at skubbe skuffelserne bag os. Vi havde fuld fokus på bronzen, som vi bare ville have, siger hun.


Ordet er dit