Tip os
Ruskjærholm er i aften vært ved et foredrag om brug af cannabis til alternativ behandling af kræft. ?Polfoto

Cannabis mod kræft

Foredrag i aften hos Kræftens Bekæmpelse i Ruskjærholm
07. september 2017, 11.30

Ikast-Brande Mulighederne for alternativ behandling af kræft er et emne, som optager mange og derfor ofte diskuteres.

Det gælder også efter tv-udsendelserne, hvor Søs Egelind fortæller om sine erfaringer med brug af cannabis i forbindelse med behandling for kræft.

Sammen med diskussionerne opstår også spørgsmålet - hvad mener og gør Kræftens Bekæmpelse i forhold til alternativ behandling?

Kræftens Bekæmpelse går ind for dokumenteret behandling til kræftpatienter.

Kræftens Bekæmpelse støtter forskningsprojekter inden for alternativ behandling, og overvåger forskningsresultater og den viden, der kommer frem.

Målet er at informere og rådgive kræftpatienter på dokumenteret grundlag, så patienter får mulighed for at træffe et kvalificeret valg om eventuel brug af alternativ behandling.

Rådgivningen sker blandt andet fra InformationsCenter for Alternativ Kræftbehandling i Aarhus. Her er Berit Wheler centerleder.

Hun holder et foredrag på Ruskjærholm om alternativ kræftbehandling, herunder brug af cannabis, i aften, hvor Kræftens Bekæmpelses Lokalforening i Ikast-Brande byder alle velkomne.

Berit Wheler skriver på Centrets hjemmeside: Det er videnskabeligt bevist, at medicinsk cannabis kan give appetit og bruges mod kvalme og smerter, og med den baggrund kan udskrives som medicin til kræftpatienter.


Ordet er dit