Tip os
Burnin Red Ivanhoe kan stadig ?PRfoto

De har spillet med Hendrix og Black Sabbath - nu kommer de i Bakkehuset

9. marts er Burnin Red Ivanhoe på 50 års jubilæumsturné og lander i Bakkehuset
16. februar 2017, 12.20

IKAST I 2017 har Burnin Red Ivanhoe været et fast begreb i dansk musik i 50 år. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd, en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven.

Og torsdag 9. marts kan kan opleve det ikoniske band ved en koncert i Bakkehuset.

Det hele startede 22. maj 1967. I årenes løb har Burnin Red Ivanhoe stået på scenen mere end 1.000 gange, både i Skandinavien, England, tyskland, Frankrig og Indien. De har spillet koncertturneer med blandt andre Jimmi Hendrix og Black Sabbath. De har medvirket i mange radio- og tv-programmer samt flere film. Desuden har de udgivet 11 albums, hvoraf debutalbummet »M144« betragtes som et af nyere dansk musiks betydeligste udgivelser.

I dag er Kim Menzer og Karsten Vogel stadig med, både med vokal og mange instrumenter. Så sammen med Assi Roar på bas, Klaus Menzer på trommer, Jens Runge på guitar og vokal og Lone Selmer på keyboard og vokal er der garanti for et nyt og meget energisk Burnin Red Ivanhoe, men også et Burnin, der bygger på sine egne traditioner og musikalske væremåde.


Ordet er dit