Tip os
Kenneth Knudsen - har snakket med de unge flere gange

- Det er et råb fra de unge om hjælp

 Kenneth Knudsen har selv været i dalog med de unge - og erkender at det svært for foreningen at gøre noget, med mindre de gør noget direkte ulovligt
26. november 2010, 08.02

Formand for Strøgcenter-foreningen, skohandler Kenneth Knudsen, erkender, at det er svært for foreningen direkte at gøre noget ved den problematik, der har rejst sig omkring en gruppe unges opførsel i gågaden, og som har været omtalt i en artikelserie i Herning Folkeblad denne uge.

- De skal jo gøre noget direkte ulovligt, før vi kan gribe ind via vort vagtselskab. Men jeg ved fra flere af mine kolleger, at der er problemer, og jeg tvivler ikke på at det er korrekt, siger Kenneth Knudsen, som har været i dialog med vagtselskabet om muligheder for at afhjælpe problemet.

- Jeg tror i sidste ende, at det her er et råb om hjælp fra en gruppe unge, som ikke rigtig kan finde ståsted i tilværelse og et sted at være, mener Kenneth Knudsen, der selv har taget den direkte konfrontation og senere dialog med de unge.

- Jeg har stoppet dem et par gange, når de ryger og cykler i gågaden. Det må man jo ikke. De var provokerende og sagde til mig, at jeg ikke bestemte over dem, og at de regerede her i gaden efter kl. 18. Det tog jeg mig nu ikke af. Jeg fortalte dem kontant, at det er mig, der bestemmer! Jeg tror vi som voksne skal markere, at vi ikke vil have den form for opførsel.

Kenneth Knudsen har sågar hevet en cigaret ud af munden på en af de unge, der ikke rette sig efter ham.

Det mest forbavsende er, at han faktisk efterfølgende har været i dialog med de unge.

- De fortæller mig, at de ikke ved, hvor de skal være, og at de gerne vil have et samlingssted. Det ønske forstår jeg da godt - men jeg har fortalt dem, at de skal starte med at opføre sig ordentligt, ikke være så provokerende. De kan starte med at stifte en forening og sp gå til kommunen og bede om hjælp, siger formanden.

Læs mere side 2


Ordet er dit