Tip os
Ditte Marie i aktion med en af de tidligere deltagere ved Stjernefrø

Er du klar til Stjernefrø 2012?

MUSIKLIV | Er du 2.-5. klasses elev i kommunen med lyst til at synge - så læs her:
09. maj 2012, 07.51

MUSIKLIV Går du i 2.-5. klasse i Ikast-Brande Kommune - og render du rendt med en ambition om at stå på en kæmpe rockscene og synge med et rigtigt band til at bakke dig op?

Ja så skal du fortsætte med at læse dette.

I forbindelse med dette års musikfestival - Ikast Musikliv - den tredje weekend i juni, afvikles der igen i år det populære Stjernefrø fra lørdag middag den 16. juni på festivalpladsen ved Bakkehuset.

Stjernefrø har med bandet ZigZag og ikke mindst Grand Prix-sangerinden Ditte Marie som det faste holdepunkt været et hit gennem flere år og givet stjernestunder ved festivalen, når de små håbefulde trykker den af på festivalscenen med dans og sang.

Stjernefrø 2012 byder på en kæmpe oplevelse og hele to koncerter.

Som sagt er der et alderskrav knyttet til de nævnte klasser. Et andet krav er at forældrene skal tilmelde dig - senest den 24. maj på:

www.ikastbrandemusikskole.dk

Der vil være audition på Musikskolen i Ikast den 27., hvor du skal synge for Ditte og Mikael Klejs fra ZigZag, som hjælper dig på vej med sangen.

Der er generalprøve og koncert i Bakkehuset den 10. juni - og så den store koncert ved Musikliv den 16. juni.

Man må gerne være flere sammen, altså en lille gruppe der synger sammen eller hvor nogle er dansere.

De sange man kan vælge imellem er følgende pophits:

Du er den som jeg vil ha - Vi er Venner - Vi gir den op - Helt Speciel - Rockstar - Lige meget hvad - Venner - Familien min bedste ven - Tro på dig selv - Ta\' dig nu sammen Du - Jeg elsker at drømme - Jeg bli\'r ved.


Ordet er dit