Tip os
Jens Randrup

Farvel til en markant personlighed

11. juli 2012, 10.02

MINDEORD | Jens Randrup - en markant personlighed - er her ikke mere.

Sammen med hustruen Bodil var Jens Randrup drivkraften for at få gang i det lokale idrætsliv for seniorer. De indledende tiltag startede i 1998 og havde kommunens bevågenhed. Projektet blev indledt den 1. februar 1999 i IFFI\'s lokaler på Industrivej, men medlemsskaren nærmest eksploderede, og det blev nødvendigt med større lokaler. Og nu foregår aktiviteten i Ikast-Brande Arena.

Hovedaktiviteten er gymnastik, og fremmødet er ofte på over 250 deltagere hver gang. Men det var ikke nok for Jens. Der skulle andre aktiviteter til.

I dag er der mulighed for at spille blandt andet badminton, volleyball og tæppe-curling eller mulighed for stavgang. Og der er stor tilslutning til krocket og vandreture i skoven. Alt sammen takket være Jens. For denne fantastiske indsats modtog Jens og Bodil Randrup Ikast-prisen 2004.

Jens var en initiativrig formand for vores forening indtil den 4. marts 2008, hvor han efter egen beslutning stoppede som formand. Han var fortsat en del af foreningen, nu som æresmedlem, og han fulgte ivrigt med i foreningens aktiviteter.

Ikast Senior Sport og Motion er fortsat i Jens\' ånd, og tilslutningen er ikke blevet mindre.

Rigtig mange seniorer kan takke Jens for, at han skabte muligheden for et aktivt seniorliv i Ikast.

Æret være Jens Randrups minde.


Ordet er dit