Tip os

FCM tester Barcelona-talent

FC Midtjylland har i denne uge 19-årige Ken Armand Ella til prøvetræning
22. maj 2012, 10.38

FC Midtjylland kigger i disse dage nærmere på en spiller fra den spanske storklub FC Barcelona.
Det er den 19-årige Ken Armand Ella fra Cameroun, som lige nu træner med FCMs Superligakontrakt - og den unge midtbanespiller håber på en kontrakt med Ulvene.

- Jeg vil gerne spille for FC Midtjylland, da det er et rigtigt godt hold. Jeg er ung, men det er på tide, at jeg kommer til spille, siger Ken Armand Ella til Kanalsport.

FC Barcelona-talentet har været del af den katalanske storklub i seks år, og han optræder nu på klubbens U/19-hold. Der er dog ikke umiddelbar udsigt til, at Ken Armand Ella får chancen på Barcas førstehold. Afrikaneren har kontraktudløb til sommer - og FC Midtjylland kan blive næste stop for kantspilleren.

FCM-træner Glen Riddersholm erklærer sig indtil videre tilfreds med træningsindsatsen fra Ken Armand Ella.

- Det er en spiller, vi har fået mulighed for at kigge lidt på. Det er en spiller, som kan dække begge kanter, og passer ind i den filosofi, vi har her i FC Midtjylland. Han har de her dygtige en-mod-en-færdigheder, en ganske fin fart, og så er han en dygtig pasningsspiller, hvilket passer meget godt på den profil, vi gerne vil have på den position, men nu må vi se om, det bliver til noget, siger Glen Riddersholm til Kanalsport.


Ordet er dit