Tip os


Flot opbakning til junior og Stjernefrø

BØRN OG UNGE | Musikliv's junior-arrangement om lørdagen er en fasttømret tradition
20. juni 2012, 13.02

MUSIKLIV | Enhver der har gået på en festivalplads ved, hvor vildt, larmende og ølsjattende det kan være - set med et barns øjne.

Derfor er Ikast Musikliv\'s specielle juniorafdeling lørdag midt på dagen et kærkommen anledning til at dyrke musik, fællesskab og hygge - uden at øllet flyder i stride strømme.

Ikast Brande Musikskole har for alvor skubbet gang i en trend ved at lade de mange sammenspilsgrupper og bands komme til orde og lyd i de professionelle rammer på festivalens scener, ligesom det traditionsrige Stjernefrø med ZigZag og Ditte Marie Kristensen i forgrunden og ikke mindst de 35 synge- og danseglade piger, der indtager den store scene, er et show, der simpelthen skal opleves.

Og det er der efterhånden mange, der har fundet ud af. Rigtig mange mennesker fandt vej til festivalpladsen den dag.

I Stjernefrø er der ingen tabere - kun vindere. Når man ser glimtet i øjnene på de piger, der træder ned fra scenen og farer hen til farmand eller mor for at spørge hvordan det gik, ved man hvor stort det har været at stå og synge live med et rigtigt orkester foran 500-600 mennesker.

Hvem ved - måske er nogen af dem kommende stortalenter?

For en del år siden - før kommunen fik en musikskole - var der politiske røster, som mente, at musikundervisningen i skolerne da måtte være nok for børnene og de unge.

Her oplever man mange år efter, at dem der var børn for 17 år siden i dag står som de professionelle aktører, mens dem der er børn arbejder på at blive det.

Se mange flere fotos på AOIB.DK


Ordet er dit