Tip os

Fodermesse på fredag

Miljøfoder i Ikast åbner dørene
21. september 2017, 08.12

IKAST Så er det blevet tid til Miljøfoders årlige fodermesse. Det sker fredag 22. september om eftermiddagen.

På fodermessen er der især fokus på efterårets og vinterens fodring - specielt for hestene. Det betyder også at mange af vores hestefoderkonsulenter er at finde i butikken til en snak om den optimale fodring af lige netop din hest.

Udover gode tilbud på hestefoder og plejeprodukter er der også tilbud på andre efterårsaktuelle varer indenfor hunde- og kattefoder, korn og foderstoffer, strøelse, gas mv.

Derudover kommer Ikast Pejsecenter og fremviser og vejleder i det nyeste inden for brændeovne, herunder pillebrændeovne.

Det er muligt at lave kontrakt på sæsonens forbrug af træpiller, som sikrer prisen. Ved køb af mere end fire paller kvitteres med en ølgave fra Viborg Bryghus. I år kan vi tilbyde nye spændende træpiller fra USA og Sverige sammen med den velkendte HP træpille.

For børnene er der gratis hestevognstur og for forældrene er der smagsprøve på fadøl fra Viborg Bryghus, en sodavand eller kop kaffe. Skulle dette bringe sulten frem så kan pølseboden besøges hvor der serveres grillede pølser med brød og tilbehør.

Vi glæder os til at se både nye som gamle kunder og ser frem til en hyggelig dag i efterårets tegn.


Ordet er dit