Tip os

Forår og grøde i byggeriet

BYGGERIET Et næsten lige så sikkert tegn på foråret, som opdukken af grønne buske og træer samt skønne farvestrålende blomster overalt, er udviklingen i bygge- og anlægssektoren i april og maj måned. Det er en periode, hvor virksomhederne begynder at se lysere på fremtiden i de kommende kvartaler.
29. maj 2012, 10.31

- Fradragsordningen for håndværkerudgifter har fået forbrugerne i forårshumør og det er godt nyt for bygge- og anlægsbranchen i Midt- og Vestjylland, hvor der er forår og grøde i byggeriet. Afsmitning på sektoren vil i den anledning bl.a. ske inden for reparation og vedligeholdelse samt moderniseringer og om - og tilbygninger, siger Karl Højhus Jeppesen, kontorchef i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland

- Vi har store forventninger til bedring i omsætning, beskæftigelse samt på sigt også priser. Overgangen fra vinter til sommer spores altid navnlig i bygge- og anlægsvirksomhedernes forventninger til fremtiden. Foråret 2012 adskiller sig på nogle områder fra de seneste år, hvad angår forventninger til aktiviteten i bygge- og anlægssektoren og der spores i mange områder en vis optimisme og tiltro til fremtiden, siger han.


Ordet er dit