Tip os

Formland går til lakridserne

Brændende ildsjæle og trendy lakrids er på programmet, når Formland Autumn 2012 åbner dørene i MCH Messecenter Herning 9.-12. august.
09. juli 2012, 07.11

Der er både kærlighed i luften, ildsjæle på foredragsstolen og lakridser til ganen på Annette Eckmans trendområde Labour of Love. Her er budskabet enkelt: Vejen til succes er hårdt arbejde og masser af kærlighed.

På trendområdet kan de besøgende møde ildsjæle, der brænder særligt meget for deres job. Heriblandt LAKRIDS by Johan Bülow, der producerer lakrids af kærlighed og gode råvarer, og som har fået stor succes med også af få udlandet til at sukke efter dansk lakrids fra Bornholm.

Kog på lakridsgryden

- Vi er med på Formland, fordi vores samarbejdspartnere og kunder kommer på messen. Det er her, de kommer for at se, smage, høre om og købe nyheder til den kommende sæson. Messen er en oplagt mulighed for at vise vores samlede koncept – og så er det os, der byder dem velkommen, hvor det ellers ofte er dem, der byder os velkommen i deres forretninger, fortæller salgsdirektør Peter Husted Sylvest.

LAKRIDS by Johan Bülow stammer fra Svaneke på Bornholm og har haft stor succes siden starten for fem år siden. Med på Formland har de den originale lakridsgryde fra Bornholm. Det er første gang, gryden er med på messe.

- I forbindelse med Trendområdet laver vi en miniproduktion, så man både kan se, dufte og smage lakridsen direkte fra gryden. Blandt andet vil vi fremstille én af vores nyheder, nemlig en ny chokoladedrageret lakrids, der får navnet ”C”, forklarer Peter Sylvest Husted Sylvest.

Behov for ildsjæle

For Formland er der en helt særlig grund til at sætte ekstra fokus på danske ildsjæle og deres idéer, forretningstanker og nyheder:

 - Det er den menneskelige faktor, som er afgørende. Og netop ildsjælene kan noget ekstra. Dem er der behov for. De skal være med til at trække Danmark ud af krisen. Derfor er det helt oplagt, at vi også har fokus på ildsjælene på Formland, udtaler Lars Jespersen.

De besøgende på Formland får mulighed for at høre oplæg fra en række ildsjæle på trendområdet Labour of Love i Hal K. Der er også mulighed for at smage lakrids i alle mulige afskygninger – både hos Lakrids by Johan Bülow og i trendcafeen i Hal G, hvor gourmetlakrids indgår på menukortet.


Ordet er dit