Tip os
Knud Erik Bjerre fra Isenvad var gennem 26 år direktør i Unitas Rejser

Generationsskifte hos Unitas Rejser

Efter mere end 26 år som direktør for Unitas Rejser overdrager Knud Erik Bjerre, Isenvad, ansvaret til Morten Lysdal Damgaard pr. 1. januar 2012.
02. januar 2012, 09.11

Morten Lysdal Damgaard begyndte som økonomi- og personalechef hos Unitas Rejser 1. juni 2010. Morten er cand.merc.aud. fra Handelshøjskolen i Aarhus, og kom fra en stilling som manager hos PricewaterhouseCoopers

TV-direktør Ivar Brændgaard, der er formand for Unitas Rejsers bestyrelse, udtaler: "Med udnævnelsen af Morten Lysdal Damgaard til direktør for Unitas Rejser er der sat gang i et planlagt generationsskifte. Morten viste hurtigt efter sin ansættelse, at han havde evnerne og overblikket til at overtage lederskabet. Han har ballasten med, da han er opvokset i KFUM og KFUK, og har rødder i det kirkelige bagland. Han har stor indsigt i økonomi og IT, men han har først og fremmest lysten og viljen til at påtage sig opgaven at føre Unitas Rejser videre i de spor, der er blevet lagt gennem mange år. I det kommende år vil han blive støttet af Knud Erik Bjerre, der vil overgive ham sin store erfaring med at drive et rejsebureau".

Unitas Rejser er grundlagt af KFUM og KFUK i Danmark i 1948 og beskæftiger i dag 17 medarbejdere. Bureauet har gennem årene specialiseret sig i grupperejser til foreninger, skoler og sogne. Unitas Rejser er endvidere eneagent i Danmark for Raptim, der tilbyder attraktive flypriser til kirkelige- og humanitære organisationer. Læs mere på www.unitasrejser.dk.

I forbindelse med overdragelse vil der blive afholdt reception i januar. Nærmere herom følger.


Ordet er dit