Tip os

HEART i internationalt søgelys

MUSEUM Lørdag den 5. maj blev HEART sat i centrum på den italienske TV-kanal Rai Sport under dækningen af Giro d'Italia i Herning
15. maj 2012, 06.51

GIRO Hele Danmark så lyserødt, da Giro d\'Italia gjorde sit indtog i Herning den 5. og 6. maj. Den Italienske TV kanal Rai Sport var med på første parkét for at rapportere direkte fra det italienske cykelløb på den jyske hede. TV-holdet, bestående af Allessandra De Stefano og direktøren Auro Bulbarelli, slog i samme ombæring deres vej forbi HEART, hvor de kastede deres kærlighed på HEARTs centrale kunstner, Piero Manzoni og arkitekten Steven Holl.

På de få dage Rai Sport var i Herning, nåede de at vende tilbage til museet hele tre gange, og lørdag blev HEARTs direktør Holger Reenberg inviteret med på reportage fra cykelløbets 1. etape.

HEART ved målstregen

I hujen og råben fra de mange cykelentusiaster slog Holger Reenberg over i italiensk for at fortælle om nogle af Piero Manzonis største værker - Merda d\'Artista (Lort på Dåse) vakte i sådan grad interesse, at tv-holdet mødte op på HEART om mandagen for at se værket med egne øjne og få endnu et glimt af Steven Holls arkitektur.

Studieværten Allessandra De Stefano udbrød ved afskeden "HEART er det smukkeste jeg nogensinde har set".


Ordet er dit