Tip os

Hvorfor var Ikast ikke lyserød?

LÆSERBREV - GIRO | Så er Giro de Italia 2012 startet, og skulle nogen i Ikast være i tvivl, ja så startede det rent faktisk med en holdpræsentation i Herning midtby, her i Fredags.Det kunne jo tænkes at der var en enkelt eller to i Ikast, som ikke var klar over dette faktum. men hvorfor egentlig skrive det nu her bagefter, at alt det lyserøde gøgl, alle ryttere og hele karavanen er er draget videre til det noget lunere italien..??
09. maj 2012, 11.51

Jo jeg har lyst til at skrive dette, fordi jeg synes det er rigtig flot at Herning by og omegn igen har turdet at sætte overliggeren lidt højere, end de fleste andre, turdet at byde ind og gennemføre et arrangement af denne størrelse.

Vi var derinde Fredag og opleve stemningen ved holdpræsentationen, mærke og fornemme den sitren, der alid er når der er mange mennesker sammen.

Man kunne virkelig fornemme hvordan byen, forretningerne, og de enkelte boliger i Herning, var pyntet ud til denne begivenhed, det eneste der måske manglede, var såmænd, de sommerlige temperaturer, som prægede dagene op til bede Fredag..

Alt i alt en kæmpe oplevelse, ikke så meget det sportslige, men som sagt alt det der foregik omkring arrangementet..

Nå hjemad det gik, ca 12 km øst på hjem til Ikast, og Giro stemning osv..nej nej, her i Ikast, var der bestemt ingen Girofest, det vildeste der var sket i Ikast, var at Outlet havde pyntet en tøjsnor med lyserøde trøjer osv..

Det var så ligesom det, jeg oplevede der var pyntet med her i byen ifm Giroen, ret mig endelig hvis der skulle være flere som havde pyntet i denne anledning.

Ærgerligt at Ikast ikke lader sig inspirere

Min pointe med denne beretning er, at jeg synes det er rigtig ærgeligt at vi i Ikast ikke går med på dette Giro hold, og lader os lidt inspirere at vore nabo i vest. Ikke fordi jeg synes, at vi som Herning skal bruge godt 10 mill på denne begivenhed, men jeg synes det havde klædt vores by, hvis vi som Ringkøbing/Skjern kommune, Holstebro kommune, og andre nabo kommuner havde spenderet de ca 500.000, det havde kostet at blive en del af den lange etape som blev kørt Søndag.

Kan ikke spare sig ihjel

Som jeg læste i JP, ja så udtalte Holstebros borgmester, at man trods sparretider, ikke skulle blive bange for sin egen skygge, dvs spare sig selv i hjel, og dermed ikke få sin kommune markedsført ifm dette arrangement.

Jeg kan naturligvis godt forstå, at nogen vil mene, at det ikke lige er tiden nu, at bruge midler på sådanne formål, ikke mindst pga den igangværende krise, indeholdende nedskærringer osv, men jeg tror bare at vi lod en gylden mulighed, gå til spilde, da vi ikke kom med til Girofesten, idet denne mulighed sikkert aldrig kommer hertil egnen igen, og når en kommune som Lemvig kan se mulighederne i dette projekt, ja så kunne vi vel som naboer i ikast, vel også..

Der er jo nok en grund til at div storbyer nærmest står i kø for at byde ind på arrangementer, af denne kaliber, det er mange penge at investere, og det er svært måleligt, om de investerede penge kommer ind igen..men jeg er ikke i tvivl, slet ikke efter vores besøg i Herning i weekenden ...


Ordet er dit