Tip os
Det konservative Ikast-hold - fra venstre Bjarne Raabjerg, Annette Mosegaard, Tony Sharma, Peter Søgaard, Heinrich Rune og Addie Juul ?Privatfoto

K klar med Ikast-kandidater

Liste C klar til at løfte sløret for nogle af kandidaterne til kommunalvalget
18. maj 2017, 10.40

IKAST - Det har været vigtigt for os at finde gode kandidater, der har forskellige kvalifikationer, baggrund og interesser.

Det siger de konservatives spidskandidat, Annette Mosegaard.

- Det synes vi er lykkedes rigtigt godt. Vi har et hold, der rigtigt gerne vil være med til at arbejde positivt for hele Ikast-Brande Kommune og som vil kunne præge udviklingen i en god og konstruktiv retning.

Liste C har nu de første kandidater klar.

- Det er et godt og bredt hold. Vi har endnu ikke alle kandidaterne på plads, men vi er rigtigt godt på vej, og vi synes, at Ikast-holdet er klar til præsentation, siger Mosegaard.

Sådan ser holdet ud

Ikast holdet består af:

Heinrich Rune, 63 år. Mere end 30 år i tekstilbranchen, heraf 20 som selvstændig.

Siden 2003 fysiurgisk massør, idrætsmassør og kranio sakral-terapeut.

Heinrich Rune er interesseret i udvikling af hele kommunen - specielt handelslivet, øget bosætning, også de svageste borgere har hans interesse. Rune har tidligere siddet i byrådet.

Peter Søgaard, 57 år, er It-konsulent ved VIA CFU, VIA University College. Politisk er Peter Søgaard interesseret i uddannelse, sport, kultur og socialpolitik. Peter Søgaard har været i Byrådet i 12 år.

Bjarne Raabjerg, 50 år, biografchef i Ikast Bio og indehaver af Raabjerg Media Consult, som producerer lyd til radiospots og reklamefilm. Bjarne Raabjerg har i mange år været aktiv i kulturlivet blandt andet som programchef og radiovært i 20 år. Hans politiske fokus er kultur, byudvikling, infrastruktur og bosætning.

Addie Juul, 36 år, CFO (Økonomi, IT & HR Chef) hos Niebuhr Gears i Ikast. Addie Juul er vokset op og bosat i Ikast og har arbejdet i Ikast det meste af karrieren. Hun stiller op til byrådet for at repræsentere erhvervslivets interesser og vilkår i fremtiden, samt for at styrke erhvervslivets samarbejde med kommunens ungdomsuddannelser.

Tony Sharma 57 år, er af indisk oprindelse og har boet i Danmark i 40 år - heraf mere end 30 år i Ikast.

Han arbejder som konsulent for en international virksomhed i Tyskland.

Politisk er Tony Sharma interesseret i integration af expats og internationalisering af Ikast-Brande, herunder tiltrækning af udenlandske virksomheder til området.

- Vi arbejder videre med at få hele listen på plads. Skulle der være nogen, der har interesse i politik og gerne vil med på holdet, så er man stadig velkommen til at henvende sig til de konservative, siger Anette Mosegaard.

Partiet har opstillingsmøde 30. maj.


Ordet er dit