Tip os
Lilly Nielsen (midten) var en af Kærmindeparkens beboere, der modtog småkager og blomster fra 5. årgang på Bording Skole

Kærmindeparken festede i teltet

Ældrescentrets beboere og lokale gæster blev underholdt ved tre-dages-fest
01. juni 2012, 12.47

Torsdag, fredag og lørdag i denne uge var der indbudt til sommerfest i ældrecentret på Kærmindevej.
- Sidste år lavede vi en lignende fest, og det var en stor succes. Vores beboere nyder, når der sker lidt anderledes - og det forsøger vi at gøre i disse tre dage, forklarer Karen Haurum, leder af Kærmindeparken.

Æg og pandekager

Til daglig serverer centret i Bording mad fra kommunens centralkøkken i Brande. Men i forbindelse med festivitasen sørgede personalet for hjemmelavet mad til de 58 beboere. Menuen bød blandt andet på scrambled eggs, pølser og pandekager til morgenmad, frokosten bestod af tacoskaller med oksekød og salat og senere hjemmebagte boller. Torsdag aften blev maden tilberedt over en stor grill i haven. Alle måltider blev indtaget i det store festtelt.
Fredag aften er højdepunktet et storstilet bal med helstegt pattegris samt livemusik, hvor der også bliver sat gang i danseskoene.
Boder og skolesang

Uden for det rød/hvide telt var der en håndfuld boder, som lokale borgere, frivillige og personalet stod bag. Der var eksempelvis et klassisk loppemarked, men der blev også solgt træfigurer, duge og beklædningsdele.
Kærmindeparkens seniorkor var i aktion torsdag, og fredag formiddag fik centret besøg af lærere og elever fra 5. årgang på Bording Skole. De mange unge var et populært indslag blandt beboerne.
Ikke kun fordi, at eleverne indledte med at uddele småkager og selvbundne blomsterbuketter - men også på grund af deres evner til at synge og danse.
- Det har været nogle fantastiske dage. Vi har fået masser af små og store oplevelser, og et arrangement som dette er med til at løfte samværet. Det kan man ikke gøre for ofte. At også de dejlige børn kiggede forbi, var en skøn bonus, siger 70-årige Lilly Nielsen - en af beboerne i Kærmindeparken.

Se mange flere billeder fra Kærmindeparken - KLIK HER:
Læs mere i Ikast Avis på onsdag...


Ordet er dit