Tip os
Morten Sigaard (tv) ny butikschef bydes velkommen af den afgående, Bo R. Pedersen. Til højre ses butiksindehaver Viggo Mulvad
Foto: Steen Hebsgaard

Kendt ansigt vender tilbage til Ikast

Euronics hyrer ny butikschef: Morten Sigaard
09. august 2017, 08.55

IKAST Euronics på Siriusvej 1 i Ikast byder på en overaskelse her efter sommerferien.

Forretningen har fra 1. august ansat tidligere varehuschef i Føtex Ikast, Morten Sigaard, som ny butikschef.

Samtidig har Viggo Mulvad overtaget det fulde ejerskab af butikken, der de sidste tre år har haft Bo Reinholdt Pedersen som medindehaver og daglig leder.

Bo R. Pedersen vil være i butikken den næste uges tid i forbindelse med en overlevering, men forlader herefter detailbranchen inden for radio/tv og elektronik, som han har arbejdet med i mange år.

- Vi er glade for at byde velkommen til Morten og glæder os til samarbejdet. Han har 20 års detailerfaring blandt andet som varehuschef i Ikast og som selvstændig købmand i Gjellerup, siger Viggo Mulvad.

Og for Morten Sigaard er det en spændende ny udfordring, han tager fat på.

- Hvad man kan se i butikken på Siriusvej 1 i dag er kun et meget lille udsnit af, hvad den landsdækkende kæde, Euronics, faktisk tilbyder af spændende produkter og kvalificeret rådgivning. Jeg glæder mig til i fremtiden at fokusere endnu mere på de sidste nye "skrig" i gaming-verdenen og til at videreudvikle produktsortimentet indenfor hvidevarer, TV og elektronik, siger Morten Sigaard, der er 39 år og bor i Engesvang.

Bo Pedersen, der vil være kendt i detailverdenen fra sin tid med City Radio på Strøget og senere Expert og Punkt 1, blev daglig leder, da butikken på Siriusvej blev en del af Euronics-kæden.

Han ser det som en spændende udfordring at springe ud af detailverdenen og kaste sig over noget nyt.

- Nu må vi se, hvad der byder sig. Men det har været nogle spændende år, siger han.


Ordet er dit