Tip os

Kendt par i Brande fejrer guldbryllup

06. juli 2012, 08.17

Gravhunden Balou nyder tydeligvis at have begge sine ”forældre” hjemme efter en uge i familiepleje, og efter at have gjort opmærksom på sig selv et par gange, lægger den sig til rette ved undertegnedes fødder for at høre beretningen om sin ”mors” og ”fars” ægteskab, der på lørdag har varet i 50 år og netop er blevet fejret med et ugelangt slotsophold i Sydfrankrig med parrets 3 børn, børnebørn og bonus-oldebørn.

– Vi burde egentlig kun fejre sølvbryllup, er Birgit og Allan Vinge enige om. Det er nemlig dem, det halve århundredes historie handler om, og den lade side er ikke just den, de har ligget mest på.

– Vi har været gode til at give hinanden plads og bakke hinandens projekter op, uddyber Birgit Vinge med tanke på de mange oplevelser, de har delt og haft hver for sig. Hun er indfødt københavner, han søn af smeden i Skovlund, og de mødtes til et vælgermøde. Partiet springer vi let henover, men Det radikale Venstre, som Birgit Vinge senere kom til at repræsentere i 3 perioder i byrådet i Brande var det i hvert fald ikke.

Læs hele interviewet i denne uges dagens udgave af Brande Bladet.


Ordet er dit