Tip os
Klimadan har åbner afdeling på Sjælland, nærmere bestemt i Køge. ?Privatfoto

Klimadan åbner afdeling i Køge

Vækst betyder, at installatøren af varmepumper Klimadan A/S åbner en ny afdeling på Sjælland
22. september 2017, 06.32

vokseværk Klimadan A/S har siden 1980 leveret miljøvenlige energiløsninger til private såvel som til erhverv, og virksomheden oplever en fortsat stigende efterspørgsel på jordvarme- og luft til vand varmepumper.

Den generelle vækst for Klimadan A/S gennem de seneste år, samt ønsket om at have større nærhed til kunderne har gjort, at der er ansat medarbejdere over hele landet. Den positive udvikling og volumen har nu gjort, at der etableres en afdeling i Køge på Sjælland for at skabe en base for de ansatte, samt for at sikre en større nærhed til det Sjællandske marked.

Montage- & Servicechef Brian Jakobsen hos Klimadan A/S udtaler:

- Vi har haft medarbejdere ansat, og biler kørende på Sjælland, i en del år, og har således været tilstede ganske længe, men med de øgede aktiviteter vi har, blandt andet på Sjælland, er det blevet endnu vigtigere for os at have en bedre logistik, for derigennem at skabe bedre gennemførelse i installationer og service. Som medarbejder er det også en fordel, at kunne have et lokalt sted at være tilknyttet, og Brian Jakobsen fortsætter:

- Vore medarbejdere har stor glæde af, at have et lager og kontor faciliteter som er meget tæt på, det giver en base plus en fællesskabsfølelse som er meget vigtig.

Udviklingen omkring varmepumper er generelt positiv og det mærker man også hos Klimadan A/S, hvor der er stigende aktivitet på både større erhvervsløsninger til f.eks. institutioner, svømmehaller, skoler og forsyningsbranchen, såvel som til private.

- Vi glæder os over, at vores markedsudvikling nu giver mulighed for oprettelse af en afdeling på Sjælland, og vi ser det som et vigtigt skridt i vores vækststrategi, hvor der er fokus på nærhed til kunderne og på effektivitet, siger administrerende direktør Søren Norman Andersen og tilføjer:

- Afdelingen vil således være det lokale center for montører og serviceteknikere samt de sælgere og salgsaktiviteter som er på Sjælland.

Klimadan A/S forventer at afdelingen i Køge vil yderligere styrke de nuværende sjællandske aktiviteter.


Ordet er dit