Tip os
Den Totale Dekadence kan høres næste tirsdag i kirken

Koncert til fordel for et flygel

19. april 2017, 17.15

IKAST Ikast kirke ønsker sig et flygel til kirken og for at skaffe penge til dette afholdes tirsdag 25. april den første af tre støttekoncerter, hvor entre indtægten ubeskåret går til flygelopsparingen. Lokale musikere og sangere har vederlagsfrit stillet deres musiske kompetencer til rådighed.

I første omgang er det unge talenter fra gymnasiets musikklasser og Den totale Dekadence med Aage og Hanna Christiansen i spidsen. Programmet appellerer til alle aldre.

Grunden til at der hos organist Gitte Preussler og menighedsråd er et stort ønske om et flygel i kirkerummet er, at en større del af salmesangen ønskes akkompagneres af et musikinstrument, som har sin plads i niveau med menigheden.

Dermed vil kirkens kor også være en mere integreret del af menigheden. Kirkens klaver har ikke kapacitet til at spille det store kirkerum op og det nuværende instrument er ikke velegnet til koncertbrug..

Organist Gitte Preussler er glad for at menighedsrådet anser musik og sang som væsentlige kilder til understøtning af kirkens budskab og evangelium, og at de har et ønske om høj musikalsk kvalitet uanset om musikken baseres på kirkens store orgel eller på instrumenter nede i kirkerummet.

Det er vort håb, at mange vil støtte flygelopsparingen ved at deltage i flygelstøttekoncerterne, siger Gitte Preussler.


Ordet er dit