Tip os


Kunsten lakker mod enden

11. juli 2012, 10.02

GLUDSTED Så er det atter ved at lakke mod enden. I snart 2 uger har Gludsted været omdrejningspunktet omkring kunstnere fra en stor del af verden og nu er det ved at være tid til at præsentere årets billeder.

Det sker på Gludsted Friskole d. 13. juli kl. 15-17. Kirsten Mørup vil holde åbningstalen og så håber vi på, at vejrguderne er med os, og at vi ser ligeså mange publikummer som sidste år.

Efter workshoppen er der fælles afsked med kunstnerne, og man kan komme til fællespisning i sognegården, hvor man kan medbringe en ret til fællesbordet.

Årets workshop har budt på bl.a. "Mad fra den store verden", og det blev en hyggelig aften præcis som sidste år med masser af anderledes og lækker mad. Sennyo Endo fra Japan lavede også en happening, hvor alle skulle være med til at holde et stykke stof, som hun imens udførte sin kalligrafi kunst på. Tegnene skulle efter sigende være tegnet for sol, måne, sammenhold og vinden. Det er en århundrede gammel tradition fra Japan. Desuden bød aftenen også på japansk fællessang. Kunstnerne har også været budt ud til frokost privat, været i skoven og se hjorte, set køer og fået guidet rundvisning i området, så det har været et mangfoldigt program.


Ordet er dit