Tip os

Kvinders lyst

Et foredrag i sober, men stadig meget underholdende stil
09. marts 2016, 13.52

BRANDE Den seksuelle lyst forener folk i kærlighed og kan skille dem ad igen. Den er magtfuld, lunefuld - og fuld af glæde og ekstase. Der kan være lethed og glæde, når vi flyder med og elsker, og udfordringer i kroppen, psyken og langt ind i parforholdet, når lysten mangler eller har trange kår.

Louise Ariesen Rams og Pernille Ørnberg har sat sig for at finde ud af mere om kvinders seksuelle lyst. Det er der kommet en bog ud af og dette foredrag.

Bogen er kommet til at flyde over sine bredder og handle om meget mere end kvinders seksuelle lyst, nemlig mænds lyst, livslyst, parforhold og kærlighed. Tag med til dette foredrag hvor vi tør åbne op og tale om kvinders seksuelle lyst og bliv klogere på dig selv, hvor den bor i dig og din partner.

Forfatterne og foredragsholderne har talt med Renee Toft Simonsen, Christian Graugaard, Jakob Olrik, Sanne Søndergaard, Benedikte Vejlby Baggesgaard, Anne Sophie Jørgensen, Jens Enemark og Astrid Højgaard. Det er psykologen, sexologen, debattøren, komikeren, præsten, meditationslæreren, parterapeuten og lægen, som med deres visdom, energi, personlighed, tro og kvaliteter har biddraget til det store billede af kvinders lyst.

Foredraget finder sted d. 16. marts på Café Tankefryd, Brande. Billetter kan købes på www.ikast.lof.dk - der er kun plads til 80 personer.


Ordet er dit