Tip os

Livsglæde uden filter ved Sansefestival,

Arrangørerne af årets Sansefestival på Brande Åcenter, i øvrigt den fjerde i rækken, havde allieret sig med vejrguderne, der sørgede for, at det eneste de mange hundrede deltagere fra nær og fjern skulle bekymre sig om var rigeligt med solcreme på de udsatte steder.
24. maj 2012, 10.03

Helt fra Skanderborg i øst til Lemvig i vest kom der deltagere til festivalen, der dermed allerede har etableret sig som et årligt tilbagevendende mødested for udviklingshæmmede fra hele Region Midtjylland.

 
Sidste år satte arrangementet deltagerrekord med knap 500 gæster, men den rekord blev slået ganske eftertrykkeligt med omkring 600 fremmødte. De kunne vælge og vrage mellem en bred vifte af tilbud spændende lige fra en tur gennem sansetunellen, massage, ansigtsmaling, levende musik, linedance eller en tur i gummibåden, der i høj fart blev trukket henover en sulfoindsmurt presenning.

 
I et hjørne af festivalpladsen var westerntemaet kommet i højsædet med tipi-telt, rodeotyr og snobrødsbagning over bål, mens man i den anden ende af pladsen kunne sætte sig med den smukkeste udsigt over engen og Brande Å for til tonerne af akustiske guitartoner at bage sig en pandekage ligeledes over åben ild.

 
Læs mere om Sansefestivalen i næste uges udgave af Focus Ikast-Brande.


Ordet er dit