Tip os
Theis Nelander er tilbage på Nordre Skole. Sidste sommer deltog han i TV-konkurrencen »Livredderne«, der for tiden kan ses på DR Ultra.
Foto: Flemming Thulstrup

Lokal livredder i finalen

Ultra-stjernen Theis Nelander tager øjeblikkets Tv-berømmelse med sindsro
13. maj 2017, 11.22

tv-udsendelse Han har skrevet under på, at han ikke må sige en lyd om udfaldet, og han holder ord.

Hvis man ønsker at vide besked, så må man pænt følge med i DR Ultras udsendelses-række om »Livredderne«.

Her er nogle af landets dygtigste svømmebørn samlet for at kæmpe mod hinanden for at opnå titlen som Danmarks dygtigste livredder.

Bland det sidste dusin, der skal dyste om titlen på Bornholm er 11-årige Theis Nelander fra Isenvad, der har sin daglige gang på Nordre Skole.

Optagelserne til »Livredderne« fandt sted sidste sommer, og der er en del af skolekammeraterne, der følger med i, hvordan Theis klarer sig.

- Jeg bliver drillet lidt, men det er på den gode måde, siger Theis Nelander.

Han var sammen med 19 andre udtaget til TV-udsendelserne, men nu er feltet skrumpet ind til 12, der deltager i finalen på Bornholm, hvor børnene er delt op i to hold.

- Konkurrencerne handler om alle mulige ting, som man skal kunne for at være en god livredder, fortæller deltageren fra Ikast, der ikke ønsker at røbe ret meget mere. Det skal ses på TV.

- Men det er lidt sjovt at se sig selv næsten et år efter. Der var faktisk en del, som jeg havde glemt, tilføjer den snart 12-årige Theis Nelander.

Han syntes, at det har været sjovt at være med i TV-konkurrencen, hvor Joakim Ingversen er vært.

- Han har godt nok mange tatoveringer, konstaterer svømmeren fra Ikast.

- Det vildeste, vi oplevede på Bornholm, var nok, da vi skulle springe ud fra en klippe og ned i vandet næsten otte meter nede, erindrer Theis Nelander.

Men det våde element afskrækker ikke Isenvad-drengen, der har svømmet siden han var tre år og i dag er konkurrencesvømmer for Ikast Svømmeklub. Favoritdisciplinen er butterfly.

- Jeg fik venner under optagelserne, og vi har da også skrevet sammen på Facebook, men det er gledet lidt ud, efter jeg er kommet hjem, fortæller Theis Nelander.

TV-konkurrencen om »Livredderne« kan følges hver mandag på DR Ultra klokken 18.30.

Sidste udsendelse og kåringen af landets bedste livredder sendes 6. juni.


Ordet er dit