Tip os
Dion Eriksen - byrådsmedlem tidl. optiker i Ikast - er nu i brillebranchen igen

Midtjysk optiker medinvestor og direktør for dansk brillekoncern

OPTIKER Optiker Dion Eriksen har sammen med Erhvervsinvest og en række nøglemedarbejdere overtaget brillefirmaet Pro Design International A/S i Aarhus, hvor han også er tiltrådt som ny administrerende direktør
13. august 2012, 12.51

ERHVERV Den midtjyske optiker og erhvervsinvestor Dion Eriksen bliver atter en del af brillebranchen. Denne gang i design- og produktionsleddet. Med Erhvervsinvest som hovedaktionær og sammen med en række nøglemedarbejdere har Dion Eriksen investeret i det danske brilleselskab Pro Design International A/S, hvor den midtjyske erhvervsmand også er tiltrådt som ny administrerende direktør.

Som uddannet optometrist drev Dion Eriksen i 25 år optikerbutik. Først på Strøget i Ikast, men i 1999 indledte han sammen med en kollega opkøb af optikerbutikker over hele Danmark. I 2010 solgte de to optikere deres kæde, som var vokset til 28 butikker- og dermed landets største privatejede optikerkæde.

"Jeg glæder mig til at flytte om på den anden side af bordet og overføre min indsigt i blandt andet brillemarkedet og slutkundernes ønsker og behov til producentleddet. Det bliver en spændende udfordring med masser af potentiale," siger Dion Eriksen.

Der forlyder på nuværende tidspunkt intet om de konsekvenser, det får for Dion Eriksens arbejde som konservativt byrådsmedlem.

Læs mere i Focus Ikast-Brande onsdag


Ordet er dit