Tip os

Mindeord om Allan Bo Jensen

DØDSFALD | Allan Bo Jensen, Ikast, 61 år, sov stille ind i hjemmet den 24.05.2012, efter et år med sygdom.
30. maj 2012, 10.31

Allan fik i maj 2011 konstateret en uhelbredelig hjernetumor. Han kæmpede en brav kamp mod sygdommen, og trods de dårlige odds var Allan overbevist om, at han nok skulle klare den. Desværre tabte han kampen.

Allan er nummer to i en søskendeflok på fire, født og opvokset i Herning. Allan blev udlært som automekaniker ved Volvo, hvor han efterfølgende arbejdede i 14 år. I 1976 mødte Allan sin kone Birthe, de blev gift og flyttede sammen til Ikast og fik børnene Casper, Line og Ditte.

Allan arbejdede i nogle år ved Esso, hvorefter han i 1986 startede op som selvstændig automekaniker med Allan\'s Autoservice. Efter mange års arbejde som selvstændig, måtte Allan af helbredsmæssige årsager stoppe. Han prøvede nu andre veje både ved Bjarne Vestertoft, Sanita og til sidst ved OTM, hvor han var holdleder og ansvarlig for at maskinerne fungerede.

Allan har altid haft en stor interesse for motorer. Han var i mange år aktiv i Ikast Motorklub, hvor han kørte folkerace. Senere blev det motorcykler, der blev hans store interesse, og senest blev han medlem af motorcykelklubben Wild Hogs. Allan holdt sig ikke tilbage, da han blev ramt af sygdommen. Sidste år var han med til sommertræf med rollator og rygmærke.

Udover motorer har Allan også altid elsket at campere og rejse. De seneste par år har Allan og Birthe været fastliggere på Søndervig Camping, hvilket Allan nød rigtig meget. Allan og familien har rejst meget i Europa både på ski- og sommerferier. De har derudover også været en del gange i USA. Den seneste store rejse Allan og Birthe var på, var en safaritur til Afrika.

Allan var en fantastisk mand, far, svigerfar og farfar, som var vellidt af alle og altid stod parat med en hjælpende hånd. Allan har altid været en livsglad person, som elskede fest og farver og ikke mindst at danse, hvilket også kom til udtryk ved hans 60 års fødselsdag, som han lige nåede at fejre. Allan har aldrig været bleg for at tage nye udfordringer op, hverken i privat- eller arbejdslivet. Han var en handyman, som kunne løse alle opgaver med sine kreative hænder.

Allan berørte mange mennesker i sit liv, og han vil altid være elsket og savnet. Han efterlader sig kone, børn og børnebørn.


Ordet er dit