Tip os
Musikprogrammet i år var populært blandt publikum. Det var vejret også.
Foto: Tom LaursenMusikliv i højt humør

Den 15. festival bestod med 4000 besøg
21. juni 2017, 11.23

IKAST - Med Musiklivs tradition for regnvejr, er det svært at klage over vejret.

Det siger festivalformand Robert Bagger ovenpå en hektisk, men herlig varm og solbeskinnet weekend, hvor man havde cirka 4000 besøg på festivalpladsen. 1500 fredag, 500 til Stjernefrø og 2000 lørdag aften.

Her kunne man blandt opleve Burhan G med en af de største tekniske setups, Musikliv har haft, og Anne Linnet, som i følge Herning Folkeblads anmelder stadig har et godt tag i publikum.

Hun gav en smagsprøve på et af de nye numre - »Højt mod Nordens Stjerner«, som hun har siddet på et loftværelse i Paris og skrevet. Da hun spillede hittet »Tusind Stykker« ville jubelen ingen ende tage.

I modsætning til flere af sine jævnaldrende, kvindelige solist-kolleger har det aarhusianske musik-ikon langt det meste af sin stemme i behold.

Efter Linnet spillede The Powls på Stor Scene, mens det var coverbandet Dressed for Roxette, der sluttede af med svensk pop-rock. Publikum kunne lide begge dele.

- Vi har haft et fint musikprogram - måske lidt blødere, end det plejer at være om lørdagen. Men ingen tvivl om, at vejret var det afgørende, lyder det fra formanden.

Budgetterne ser ud til at holde - bl.a. med stor hjælp fra sponsorerne.

- Vi har haft nogle år, hvor resultatet har ligget omkring nul. Nu får vi måske et år, hvor vi kan sætte nogle tusinde ind på kontoen. Vi kan ikke sige noget om årets resultat endnu, men vi har kigget på hinanden og sagt, at vi er nødt til at lave festival igen til næste år, forsikrer formanden.

Ikast Musikliv udfordring bag kulisserne er generationsskiftet blandt de frivillige. En udfordring man vil arbejde med til næste års festival.


Ordet er dit