Tip os
Kato vender tilbage til Ikast Musikliv

Musikliv klar med 22 bands til festivalen

I går landede det sidste navn til de tre Ikast-scener: Kato møder op med venner blandt andet Jon og Clemens
02. maj 2012, 10.21

Mens forårsvarmen brager løs og varsler om en varm sommer, er Ikast Musikliv klar med den endelige bandliste for årets festival den tredje weekend i juni.

I går "landede" det sidste større navn til festivalen, idet man tegnede kontrakt med Kato, der ikke bare møder alene med sit prisbelønnede show men også tager en række musikalske venner med. Bl.a i form af Jon og Clemens og musikere fra USA.

- Det bliver et sandt mekka af festmusik, afslører Ikast Musiklivs band-booker, Stephan Olesen.

Dermed ligger det fast, at intet mindre end 22 bands er på plakaten til årets festival. Fordelt over to dage og på i alt tre scener.

Ud over Kato, som spiller fredag aften, er der Joey Moe, The Blue Van og SO 90's, der er hovedattraktionen fredag aften, mens man om lørdagen kan præsentere Allan Olsen med band, ZigZag, Danser med Drenge og Queen Machine.

Begge aftener præsenterer man samtidig en række upcoming bands, som repræsenterer det bedste af de talentfulde upcoming bands i det midtjyske - her iblandt navne som Paper Plane Factory, Blow, Herholt, Malmborg og Sørensen med flere.

Billetsalget boomede voldsomt ved julesalget i december. Nu kan der ud over netsalget købes billetter hos Føtex og i Bakkehuset, og Ikast Musikliv venter stort rykind på billetsalget, efter at de sidste navne er faldet på plads.

Se mere på www.ikastmusikliv.dk


Ordet er dit