Tip os
Områdedirektør Chr. Flensborg pakker medaljen op for Lilly Sinnbeck Jensen


Nu skal Lilly i audiens hos majestæten

DRONNINGEN Efter 42 års ansættelse fik fhv. kundemedarbejder Lilly Sinnbeck Jensen den kongelige belønningsmedalje
29. juni 2012, 08.21

BELØNNING Det var en stolt og glad Lilly Sinnbeck Jensen, der forleden i Den Jyske Sparekasses lokaler i Bording fik påsat og overrakt Dronningens Belønningsmedalje efter mere end 42 års ansættelse i banken.

Lilly, der i dag kun er 63 år, blev ansat i den daværende Bording Spare- og Lånekasse i februar 1970 og stoppede for at få på efterløn i marts i år.

- Vi troede det var en form for ekspeditionssag hos dronningens kabinetssekretær, men det er det skam ikke. Det tog lige fire måneder at få alle formalia i orden - så derfor får du den først nu, efter du er holdt, sagde områdedirektør Chr. Flensborg, der kan huske, da han for 36 år siden trådte ind af døren til sparekassen i Bording for at starte sin karriere.

- Da havde du været her i seks år og har gennem alle årene været en dygtig medarbeder, der har fulgt med udviklingen - fra håndline til online. Du var meget involveret i hele overgangen til mere elektronisk bogføring og fulgte tidens udvikling gennem de elektroniske ændringer, der rullede ind over samfundet i de mere end fire årtier, du var her, fortalte Chr. Flensborg.

Den kongellge belønningsmedalje i sølv tildeles en person for en anerkendelesværdig indsats i forbindelse med fratræden efter mindst 40 års uafbrudt ansættelse i samme private virksomhed.

- Kære Lilly du fortjener denne medalje for mere end 42 års ansættese i det, der startede som Bording Spare- og Lånekasse, senere blev til Bording Sparekasse og til sidst som Den Jyske Sparekasse.

Også Lillys seneste chef i Bording, erhvervsrådgiver Erling Poulsen, takkede for de 11 års samarbejde med medalje-modtageren.

- Du har fortjent den. Du har løst dine opgaver med omhu og flid og skabt en god ånd i sparekassen, sagde Erling Poulsen.

Også kundegruppechef Lisbeth Søgaard ønskede til lykke på personalets vegne og sagde, at Lilly Sinnbeck havde fortjent medaljen af mange grunde - bl.a. for at "udholdt" en del mandlige chefer, for at have tacklet den teknologiske udvikling og for hendes måde at være kollega på.

Lilly Sinnbeck Jensen strålede som en sol og havde det helt klart godt med at få sølvmedaljen hæftet på højre side af brystet.

Nu skal hun i audiens hos dronningen for at sige tak.

- Og det glæder jeg mig til ...


Ordet er dit