Tip os
Rasmus Sand ?Privatfoto

Ny regionskandidat er Made In Ikast

10. februar 2017, 10.41

Rasmus Sand Nielsen er nyvalgt kandidat for Venstre i Region Midtjylland

REGIONEN Han blev valgt på opstillingsmødet i Venstres Ungdom fornylig.

Rasmus er født og opvokset i Ikast og har studeret statskundskab i Århus og København. Han er bosat i København de næste måneder i forbindelse med et praktikophold hos Dansk Erhverv, men flytter hjem til Midtjylland igen til sommer.

Den nye kandidat startede sit politiske liv i Herning, hvor han bl.a. var formand for den lokale afdeling af Venstres Ungdom i gymnasietiden. Siden har han fortsat med at være aktiv i ungdomspolitik på nationalt plan, ved siden af studie og jobs.

- Jeg er meget beæret over valget og glæder mig over muligheden for at kunne repræsentere den egn, hvor jeg er vokset op. Jeg brænder for at gøre en forskel i vores region og håber naturligvis, jeg kan bidrage til, at Venstre kan få et godt resultat - og forhåbentlig få Carsten Kissmeyer valgt som ny regionsformand, fortæller den 23-årige Rasmus, der vil sætte fokus på at udnytte regionens ressourcer bedre.

- Jeg mener, at der er meget at tage fat på i regionen både sundhedsmæssigt og i forhold til den regionale udvikling. I Sundhedsvæsenet har vi desværre set for mange eksempler på, at en systemtankegang er gået forud for den enkeltes behov. Det skal vi simpelthen gøre bedre. Derudover skal regionsrådet gøre alt hvad der står i dets magt, for at Midtjyllands stærke erhvervskommuner får de bedst mulige forhold til at skabe fortsat udvikling, arbejdspladser og tilflytning.

Formand for VU i Region Midtjylland, Nikolaj Møller udtaler:

- Rasmus er er stærk kandidat som vi er utroligt glade for at have som vores repræsentant i det kommende valg. Gennemsnitsalderen i regionsrådet er i dag meget høj, så vi ser det som en stor sejr at have fået en ung liberal kandidat med på Venstres liste. Vi glæder os til valgkampen og vi tror på, at vi kan få Rasmus valgt for Venstre i Region Midtjylland.


Ordet er dit