Tip os
Mia Stenled Sørensen er tiltrådt som butikschef hos Profil Optik Ikast og glæder sig til udfordringerne med lederansvar foto laila Kempel

Nye øjne hos Profil Optik

Mia Stenled Sørensen er tiltrådt som butikschef i Ikast
22. september 2017, 06.32

OPTIKER Der er styr på fagligheden og det skal der også være fremadrettet, hvis man spørger Profil Optiks nye butikschef 31-årige Mia Stenled Sørensen, der netop er tiltrådt stillingen i Ikast.

Mia Stenled er uddannet optiker i Brande, men har i mange år arbejdet i Herning.

Hun kender allerede sine nye medarbejdere og fik et tilbud som hun slet ikke kunne sige nej til.

- Jeg ville gerne prøve noget andet, og så dukkede det her op, og skulle det være så var det måske nu jeg skulle prøve kræfter med lederskab, siger Mia Stenled Sørensen.

Hun håber på at kunne give butikken et frisk pust og en anderledes tilgang til, hvordan man oplever at gå til optiker.

Men fagligheden og trygheden ved at få tjekket synet, skal der ikke pilles ved.

- Kunderne skal aldrig være i tvivl om, hvad vi står for og er vi det mindste i tvivl, så har vi et glimrende samarbejde med den lokale øjenlæge, hvor vi sender billeder direkte op, så den enkelte kunde ikke skal være i tvivl om, at de er i trygge hænder, siger Mia Stenled Sørensen.

Hun har allerede planer for en lang række events i butikken og allerede den 28. september får butikken i Ikast besøg af synsekspert Jens Nørmøller, der har udstyr med, der normalt ikke er butikken.

Han vil lave undersøgelser og komme med gode råd - og det ganske gratis, hvis man har bestil en tid

Hen over efteråret bliver der også en række andre events og helst jævnligt, ifølge butikschefen. Det danske stelfirma, Lindberg kommer besøg og demonstrer her, hvordan man selv kan designe sit helt eget personlige stel efter ønske og stil.

Mia Stenled Sørensen kommer til at stå i spidsen for i alt tre ansatte, herunder en elev, der starter til december.


Ordet er dit