Tip os

Nyfødte killinger reddet fra sultedød

Hurtig indsats forhindrede tirsdag 2 nyfødte killinger, der var blevet efterladt i en papkasse i Sdr. Anlæg i Herning, i at lide en grusom skæbne
22. juli 2012, 22.48

Kassen med de 2 killinger, der knap har fået øjne, blev fundet af tilfældigt forbipasserende under en busk i Sdr. Anlæg, hvor de var blevet efterladt til en grum sultedød.

 
Kassen med de 2 forkomne og meget sultne killinger blev bragt til Dyrehospitalet MidtVest på Silkeborgvej i Herning, hvor veterinærsygeplejerske Charlotte Aagaard tog sig af dem.
 
Efter en telefonsamtale med Dyrenes Beskyttelses repræsentant i området - Gert Stenfeldt -               
blev de enige om, at Charlotte skulle påtage sig rollen som ”kattemor”, og forsøge at opfostre de små og konstant sultne killinger.
 
”Det er et rimeligt krævende arbejde at være kattemor”, siger Charlotte. ”De små skal have mad ca hver 3. time døgnet rundt, så jeg har dem med på arbejde og tager dem med hjem om aftenen. Udover at skulle fodres tit og ofte, skal de også tørres bagi, så de kommer af med urin og afførring”.
 
 
Chokerende opførsel
 
 
”Jeg påtager mig dog gerne tjansen for at redde de 2 killinger. Jeg synes det er chokerende, at nogle mennesker kan finde på at efterlade killinger til deres egen skæbne i stedet for at aflevere dem til Dyrenes Beskyttelse eller direkte til os på Dyrehospitalet MidtVest eller andre dyrlæger. Men nu ser det heldigvis ud til, at krisen er afværget for denne gang, og de 2 små har det godt og tager på”, slutter Charlotte.     
 
 
Følg med på Facebook.
 
 
”Når killingerne er blevet store, skulle vi gerne have fundet et nyt hjem til dem”, siger Charlotte videre.” Jeg ligger løbende billeder ud på Facebook, hvor interesserede kan følge deres udvikling, og vil man gerne have en af killingerne, kan man ringe til os på telefon 70225622. De er ganske gratis”, slutter Charlotte med et smil.         
 
 


Ordet er dit