Tip os


Nyt fashionbrand er flyveklart - i Ikast

NYT FIRMA | Modebranchen trodser finanskrisen og fostrer iværksættere og nye brands. Caddis Fly med norske ejere, dansk design og domicil i Ikast er klar til at gå i luften
19. juni 2012, 12.31

MODE Trods finanskrisen er der stadig masser af grøde i modebranchen. Iværksættere og nye brands dukker stadig op - og et af dem, der netop nu gør sig flyveklart, er skandinaviske Caddis Fly med bopæl i Ikast.

Caddis Fly er sat på vinger af norske branchefolk, sammen med sales manager Christian Löwén og designer Anette Nyehuus. De har begge erfaring fra blandt andet BTX Group, mens brandet er ærke skandinavisk med norsk ejer og dansk design.

- Vi vil være det brand, der altid har lige præcis det, hun står og mangler. Vores kunde er hende, der ved, hvad hun vil have. Hun er udfarende og med på beatet. En fashionista, som godt tør være med på en ny trend. Hun sender de signaler, hun har lyst til - og skifter gerne stil efter sit humør. Det stiller store krav til hendes garderobe, siger Anette Nyehuus.

Stor interesse i Danmark og Norge

Og de krav har Caddis Fly gjort til sit speciale. Ligesom navnet, der betyder vårflue, er Caddis Fly en lille dynamisk enhed, der hurtigt kan flytte sig efter en trend.

- Vi reagerer lynhurtigt og flytter os efter markedet med et mix af terminskollektioner og ekspreskollektioner - konstant fulgt op af flash drops, som altid rammer en trend her og nu, forklarer Christian Löwén.

Hovedparten af kollektionerne fra Caddis Fly vil prismæssigt ligge i mellemsegmentet. Men Caddis Fly byder også på lidt dyrere eksklusive styles, hvor man får design og detaljer for pengene.

- Når man gerne vil udtrykke noget gennem sin stil, er man ikke bange for at betale for de helt specielle items. Men samtidig skal der også være value for money, så hun kan skifte garderoben ud i takt med trenden, siger Christian Löwén.

Konceptet har allerede skabt interesse hos en række store modebutikker i både Danmark og Norge.

Indsalget af den første kollektion er i fuld gang og de første varer lander i butikkerne til juli 2012.

Caddis Fly kan opleves på CIFF i Bella Center til august.


Ordet er dit