Tip os
  • 1/: Søren H. Thygesen bliver ny direktør i Ocean Textil Group
  • 1/: Jørn Klokkerholm foran virksomheden i HI Park

Ocean Textile Group A/S gennemfører generationsskifte

13. juli 2017, 10.53

IKAST Jørn Klokkerholm har per 1. juli 2017 solgt aktiemajoriteten i Ocean Textile Group A/S, HI-Park, til et køberkonsortium bestående af investeringsselskabet SMV Capital samt ikast-boen Søren Holstein Thygesen, som per 1. november 2017 tiltræder som ny direktør for Ocean Textile Group A/S.

Jørn Klokkerholm fortsætter som minoritetsejer og bestyrelsesmedlem og forbliver uændret direktør frem til Søren Holstein Thygesen tiltræder. Herefter vil Jørn Klokkerholm i en kortere overgangsperiode hjælpe Søren H. Thygesen med at overtage ansvaret for Ocean Textile Group A/S. Bestyrelsen i Ocean Textile Group A/S styrkes samtidig med generationsskiftet, hvor Flemming N. Enevoldsen indtræder som bestyrelsesformand sammen med bestyrelsesmedlemmerne John Fast og Thomas Nielsen fra SMV Capital og Jørn Klokkerholm.

SMV Capital (www.smvcapital.dk) er et investeringsselskab bestående af formuende private investorer. SMV Capitals investeringer forvaltes af SMV Capital Management, som er et managementselskab med fokus på opkøb af små og mellemstore virksomheder i Danmark med henblik på videreudvikling i samarbejde med eksisterende eller ny ledelse. Alle opkøb foretages med langsigtede perspektiver og der fokuseres blandt andet på driftsoptimering, internationalisering, salg- og marketing samt add-on opkøb.

- Det er med stor glæde, at vi har afsluttet opkøbet af Ocean Textile Group A/S, og vi ser alle frem til at fortsætte den positive udvikling, som Ocean Textile Group A/S har gennemgået de seneste mange år. Samtidig glæder vi os over den kommende stærke bestyrelse og ledelse, samt at Jørn Klokkerholm forbliver aktionær og bestyrelsesmedlem i Ocean Textile Group A/S, siger Thomas Nielsen, adm. direktør i SMV Capital Management.

- Det har været vigtigt for mig at finde en fremtidig partner og direktør, der vil videreføre den vækststrategi, vi allerede har lagt i Ocean Textile Group. Med den nye ejersammensætning og den nye direktør fra en kendt Ikast tekstilfamilie er grunden lagt til en fremtidig stærk position i regntøjsbranchen, siger Jørn Klokkerholm, Ocean Textile Group A/S.

- Jeg vil gå ind i arbejdet med respekt og ydmyghed for de værdier og den ånd, som Ocean Textile Group A/S er bygget på i mange år. Jeg ser ligeledes frem til samarbejdet med en række dygtige og kompetente medarbejdere i organisationen, der har skabt et stærkt fundament for fremtiden, siger Søren H. Thygesen, kommende adm. direktør i Ocean Textile Group A/S.

Søren Holstein Thygesen er 51 årig Ikastbo - bosiddende i Ikast. Han har været salgschef og direktør for A/S S, Thygesen og har siden arbejdet hos Kvik Køkkenet, Sika Footwear, Humas og senest som salgsdirektør hos et rengøringsartikel firma i Aalborg

Han er uddannet MBA


Ordet er dit