Tip os

OTM Avistryk udvider kapaciteten og sikrer arbejdspladser

OTM Avistryk A/S har fra 1. juli 2012 købt og overtaget A/S Trykcentralen af 1969 i Viby. Dermed udvider OTM kapaciteten, idet Trykcentralens Solna Global rotation og andet maskineri flyttes til Ikast
23. juli 2012, 14.36

Trykcentralen var blandt de første virksomheder i Danmark som specialiserede sig i offsettryk af aviser på rotationsmaskiner. Gennem årene har virksomheden ved hjælp af dygtige medarbejdere leveret et  kvalitetsprodukt til kunderne, men ejerne - Jyske Medier A/S og Berlingske Avistryk A/S - har nu besluttet sig for at sælge.

OTM Avistryk A/S blev etableret i 1974 efter samme model som  A/S Trykcentralen, og er i de seneste 12 år ekspanderet voldsomt. Det har medført indkøb af bl. a. to store avisrotationer – en 48 sidet og en 64 sidet fra Goss – og i takt hermed er kundekredsen udvidet med dagblade, ugeaviser og specialopgaver fra reklamebureauer og tryksags-brokere. OTM har vist, at man er i stand til at håndtere et meget bredt produktprogram, at kvaliteten er i højsædet og at efterbehandling,  pakning og levering sker punktligt. Med købet af Trykcentralen får vi et ønske opfyldt om en 32-sidet rotation som kan trykke 4-farver på alle sider. Sammen med vore øvrige rotationer givet det en langt større fleksibilitet til mindre opgaver i step af fire tabloidsider.

- Vi påregner at starte flytning af rotation i uge 33 og med opstart i uge 39. I alt skal der flyttes ca. 75 tons udstyr fra Århus til Ikast, siger direktør Folmer Bækkegaard, OTM Avistryk.

Investeringen skulle gerne kunne bevare arbejdspladser i lokalområdet, med muligheder for nye medarbejder på sigt.

               


Ordet er dit