Tip os

Politikere uddeler valgflæsk

Venstre og Socialdemokrater laver mad til fællesspisning i Engesvang
11. oktober 2017, 13.29

ENGESVANG Helt bogstaveligt vil politiske kandidater uddele valgflæsk i Engesvang tirsdag 24.oktober. Det er nemlig lokale kandidater fra Venstre og Socialdemokraterne, der vil lave maden, når Kulturens Vener har fællesspisning i kulturhuset Den Gamle Biograf.

Da er der mindre end en måned til, at vælgerne skal til stemmeurnerne for at afgøre, hvem der skal sidde i Ikast-Brande Byråd de kommende fire år.

Men der bliver ikke alvorligt valgkamp, afslører den lokale venstremand Per Abildskov:

- Vi vil nok lægge lidt brochurer, og der vil være venskabeligt drilleri overfor vores politiske modstandere, men der bliver ikke holdt politiske taler. Det er et socialt arrangement, hvor vi minder folk om, at nu nærmer valget sig, siger Per Abildskov.

Han oplyser, at de konkrete opgaver endnu ikke er fordelt mellem partierne, men han tror, at begge partier vil være lige gode om at stege de mange stykker flæsk. Det bliver bekræftet af Socialdemokraternes borgmesterkandidat, Frank Heidemann.

- Der er intet til hinder for, at vi kan arbejde sammen i køkkenet. Sådan er politik: Vil man have noget gennemført, må man samarbejde. Nu skal vi arbejde sammen om, at borgerne i Engesvang får en god aften, og at de ser, hvem deres lokale kandidater er. - Og så håber vi da også, at der kan blive et økonomisk overskud til Kulturens Venner, så vi kan få flere gode kulturarrangementer i byen, siger Frank Heidemann.

Ved arrangementet vil Venstre være repræsenteret af de to lokale kandidater fra sognet, Per Abildskov og Britta Kidmose. Men de forventer at få opbakning fra partiets borgmesterkandidat, Ib Lauritsen, der også har familiemæssige bånd til Engesvang.

Socialdemokraterne stiller med et stort hold, idet den lokale partiforening i Engesvang har ikke mindre end fire kandidater til byrådsvalget: Frank Heidemann, Eddie Sørensen, Joan Højlund og Martin Holm Jørgensen.

Bag valgflæsk-arrangementet står Kulturens Venner, som sæsonen igennem laver fællesspisninger i kulturhuset.


Ordet er dit