Tip os

Posefesterne huserer fortsat på de politiske dagsordener

24. april 2012, 15.41

Posefester er for alvor blevet et punkt, der suser fra den ene politiske dagsorden til den anden i Ikast-Brande Kommune.

Politikerne i Ikast-Brande kan godt blive enige om, at de synes konceptet med posefester er upassende, men til gengæld er det mere end svært at blive fuldstændige enige om, hvordan restriktionerne skal være - i fald poserfesterne vinder indpas i de lokale byer.

Der tales om, at der skal reduceres i tilskud til idrætshaller, men også forsamlingshuse, hvis posefesterne vinder indpas i Ikast-Brande Kommune.

Det store problem er så bare, at der så vidt vides ikke er posefester nogen steder. Endnu

- Vi har på Børne- og Undervisningsudvalgets sidste møde debateret det, og selvom vi er ikke er voldsomme uenige, så giver det faktisk anledning til en god politisk diskussion, siger Evald Asp Sørensen .

Udvalget blev med undtagelse af Anders Udengaard og Simon Vanggaard Nielsen enige om at bakke op om direktøren, der mener, at der skal udformes nye kriterier for tilskud til forsamlingshuse, haller og foreninger, hvis fænomenet opstår i kommunen.

- Det er jo svært at definere, hvornår en privat fest i et forsamlingshus er en posefest, så jeg har foreslået, at det må en sag, der skal debateres og vedtages i byrådet, siger Evald Asp Sørensen.


Ordet er dit