Tip os
Programvært på "Mit kæreste eje" Anne Holst Moulvad kigger efter kendetegn sammen med vurderingshjælper Lisbeth Eriksen fra Holstebro Auktioner ?PR-Foto

Publikum søges til tv-optagelse

Programmet "Mit kæreste eje" kommer til Bakkehuset i Ikast
06. januar 2016, 16.33

IKAST Et af de mest populære programmer på TV Midt Vest Mokka er i gang med sin 5. sæson. Programvært Anne Holst Moulvad og auktionsleder Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro Auktioner tager på optagelse i en lang række byer i det midt- og vestjyske. Hver gang møder mellem 60 og 100 mennesker op med ting fra gemmerne. Ofte er der knyttet en god historie til, som de fortæller, inden de får en vurdering af deres kæreste eje.

Mandag den 25. januar 2016 lægger Bakkehuset i Ikast, Strøget 47, Ikast, lokaler til optagelserne fra kl. 13 til kl. 17.

Alle interesserede, der har et kært eje, gerne med en historie, er velkommen til at være med

Tilmelding til Vores Ikast/Jan Birk Knudsen tlf. 25 74 74 30 - mail: mail@voresikast.dk


Høje seertal

Der er rekord høje seertal i programmet "Mit kæreste eje". I 2015 var det igen en af de mest sete programserier på tv-stationen. Et af programmerne løb endda af med sejren som programmet med den højeste share på Mokka i 2015.

- Vores seere kan ikke få nok af gode historier om arvestykker og loppefund. Programmerne er sjove at lave, og vi kommer godt rundt i landsdelen og møder vores seere, siger vært på programmet Anne Moulvad.

- Optagelserne er altid imødeset med spænding, da vi ikke ved på forhånd, hvad folk møder op med.

Der sendes ca. 25 programmer om året - et hver anden uge.


Ordet er dit