Tip os
Eks-spidskandidaten Karen Skyum her flankeret af tv. af tidligere formand, Mette Fly og den nye formand, Gitte Slejborg Nielsen, da partiet i marts meldte ud, at man er klar til kamp om pladserne i byrådet ?Privatfoto

Radikal spidskandidat trækker sig

Karen Skyum trækker stikket til valget - arbejdet får første-prioritet
17. maj 2017, 06.27

IKAST Radikale Venstre i Ikast-Brande Kommune står uden spidskandidat.

Skoleleder Karen Skyum fra Ikast meddeler onsdag morgen, at hun har valgt at trække sit kandidatur for de radikale.

- Min motivation for det lokalpolitiske arbejde har været dalende - og lysten, begejstringen og motivationen for at kunne gøre en forskel er afgørende for at gå ind politisk arbejde og bruge sin energi i en valgkamp - og forhåbentlig en efterfølgende plads i byrådet, siger karen Skyum.

- Jeg er i den situation, at jeg vælger mit arbejde. Det er så spændende og udfordrende lige netop nu og i de år der kommer. To skoler skal lukke, og en ny - Lindbjergskolen - opstår. Det kræver nærvær og tilstedeværelse, og det jeg går all-in på.

Partiet meldte ellers ud i marts, at radikale kandidater er klar til kamp - med Karen Skyum i spidsen og en ny formand, Gitte Slejborg, og næstformand Holger Laursen på listen.

- Nu skal der lokalt arbejdes hen over sommeren på at få opstillet kandidater, så det bliver muligt at sætte sit kryds ved liste B tirsdag 21. november, siger Karen Skyum.


Ordet er dit